Łosoś w sosie krewetkowym |
|
Poziom: średni Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 2.2 kg łososia
- 0.4 kg krewetek
- 0.5 kg porów
- 0.3 kg cebuli
- 0.1 l oleju
- 0.3 l śmietany
- koperek
|
Opis przygotowania: Pory i cebulę pokroić w plasterki, ułożyć na dnie naczynia żaroodpornego. Położyć na nich dzwonki łososia posypać koperkiem i zapiec. Sos spod łososia przetrzeć dodać krewetki zagotować, dodać śmietanę i resztę koperku. |
|
Region: Kuchnia włoska |
Sposób przygotowania: Zapiekane |
|
Przepis czytano już 7954 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |