przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Cordon Bleu burger

Poziom: łatwy
Głosów: 2
Ocena: 1.00
Składniki:
- 1/2 kg mielonego mięsa wołowego
- kilka plastrów miękkiego sera
- kilka plastrów gotowanej szynki
- sól i pieprz do smaku
- bułki hamburgerowe
- sałata lodowa
- kilka plasterków pomidora

Opis przygotowania:
Wymieszać mięso z solą i pieprzem, podzielić na dwie równe części. Z jednej części uformować hamburgery. Na hamburgerach położyć plaster sera, szynki i przykryć hamburgerami uformowanymi z drugiej części mięsa. Zalepić boki, tak by nie było widać szynki i sera. Usmażyć po 4 min. na każdej stronie. Podawać w bułce hamburgerowej z sałatą, plastrami pomidora i ketchupem.
Region:  Kuchnia amerykańska
Przepis czytano już 8520 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin