przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Zupa kurkowa

Poziom: b. łatwy
Czas: 30 min.
Głosów: 2
Ocena: 3.50
Składniki:
- ziemniaki
- cebula
- marchewka
- świeże kurki
- oliwa
- sól
- pieprz
- natka pietruszki

Opis przygotowania:
Ziemniaki obrane pokrój w kostkę, cebulę również, marchewkę zetrzyj na tarce jarzynowej, kurki po opłukaniu podziel na drobniejsze części. Podsmaż wszystko w garnku na oliwie, dolej wody , dodaj sól i ugotuj do miękkości ziemniaków. Przypraw do smaku pieprzem i posyp natką.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Źródło:  Kulinarny Atlas Świata
Przepis został dodany przez:  bzibzionka
Przepis czytano już 9158 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin