przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Podstawowe lukry polewy i glazury do ciast - 3

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
3.Lukier kawowy:
- 30 dag cukru pudru ( 2 szkl)
- 1/2 szkl mocnego naparu kawy
- 1 łyżeczka rumu

Opis przygotowania:
Zalać cukier podgrzanym naparem kawy, dodać rum i utrzeć na gładką masę. rozsmarowywać na torcie, babkach, nożem maczanym w gorącej wodzie.
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 4945 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin