Dodatki do ciast 1 - 21 z 21 |
Nazwa | Ocena |
Czekoladowa i kokosowa masa do ciast | 5.00 (2) |
Dodatek do ciast - agrest, czereśnie, wiśnie i jarzębina | 0.00 (0) |
Dodatek do ciast - dynia | 5.00 (1) |
Dodatek do ciast - jabłka, rajskie jabłuszka i gruszki | 0.00 (0) |
Dodatek do ciast - marchew | 0.00 (0) |
Dodatek do ciast - owoce w syropie cukrowym ( kandyzowane) | 1.00 (2) |
Dodatek do ciast - skórka pomarańczowa lub cytrynowa | 0.00 (0) |
Krem do dekoracji róże kremowe i nie tylko | 4.00 (4) |
Kruszonka do ciast | 0.00 (0) |
Lukier ucierany | 0.00 (0) |
Orzechowa przekąska | 0.00 (0) |
Podstawowe lukry polewy i glazury do ciast - 1 | 0.00 (0) |
Podstawowe lukry polewy i glazury do ciast - 2 | 0.00 (0) |
Podstawowe lukry polewy i glazury do ciast - 3 | 0.00 (0) |
Podstawowe lukry polewy i glazury do ciast - 4 | 0.00 (0) |
Podstawowe lukry polewy i glazury do ciast - 5 | 1.00 (1) |
Podstawowe lukry polewy i glazury do ciast - 6 | 0.00 (0) |
Podstawowe lukry polewy i glazury do ciast - 7 | 0.00 (0) |
Polewa czekoladowa i dynia w karmelu | 0.00 (0) |
Prażone jabłka do ciast | 0.00 (0) |
Skórka pomarańczowa kandyzowana własnej roboty | 4.27 (11) |
Strona: [1]
|