przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Podstawowe lukry polewy i glazury do ciast - 6

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
6. Glazura podstawowa:
- 1,5 szkl cukru pudru
- 3 dag margaryny Palma'
- 2 łyżki kakao
- 1/2 kieliszka rumu, lub wódki

Opis przygotowania:
Cukier utrzeć z roztopioną margaryną, kakao i kilka łyżeczkami gorącej wody na masę o konsystencji gęstej śmietany. Dla poprawienia smaku dodać rum lub wódkę.
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 5029 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin