Stek ze strusia | 
	 | 
		Poziom: średni Czas: 15 min. Porcji: 2 Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: - 400 gram steku ze strusia (może być mrożony) 
- pieprz świeżo mielony 
- sól 
- oliwa z oliwek 
- masło z papryką do steków
 
  | 
	Opis przygotowania: Rozgrzewamy oliwę z oliwek mocno i wkładamy stek lekko rozbity (ok.3 centymetry grubości). Smażymy. 
 
- krwisty - tak jak naciśniesz policzek palcem  
- pół - jak naciśniesz palcem nos 
- wypieczony - jak naciśniesz czoła 
 
Ja piekę pół  tak około 3 minuty z każdej strony i po odwróceniu dodaję soli i pieprz a potem zawijam w złotko i do piekarnika na 10 minut 150 stopni wykładam i dodaje na wierzch masło ! | 
	 | 
		 | 
	| Przepis został dodany przez:  colin2911 | 
	| Przepis czytano już 10223 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |