przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Klopsiki po bałkańsku

Poziom: średni
Głosów: 3
Ocena: 2.33
Składniki:
50 dag mielonej wieprzowiny
1 jajko
3-4 łodyżki natki
1-2 łyżki bułki tartej
30 dag sera feta, oscypka lub solan
sól
przyprawa egzotyczna

Opis przygotowania:
Mięso wymieszać z jajkiem oraz posiekaną natką. Przyprawić. Dodać bułkę i wyrobić zwartą masę. Ser pokroić w kostkę. Z masy mięsnej ulepić klopsiki, wkładając do środka każdego kawałek sera. Po 3 klopsiki nadziewać na szpadki i obracając opiekać ok. 15 minut.
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 9648 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin