przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Farmerskie nachos

Poziom: łatwy
Głosów: 8
Ocena: 4.00
Składniki:
200 g opakowanie chipsów tortilla,
1 puszka przesmażonej fasoli,
1/2 szkl. salsy warzywnej,
30 dkg startego żółtego sera,
1 łyżka pokrojonej papryki jalapeno.

Opis przygotowania:
Nagrzać piekarnik. Blaszkę do ciasta wyłożyć folią aluminiową. Przesmażoną fasolę i salsę warzywną wymieszać w garnku i podgrzać - zdjąć z ognia gdy będą gorące. Ułożyć chipsy na blaszce, nałożyć na nie mieszankę fasoli i sosu. Całość posypać żółtym serem. Włożyć do piekarnika i zapiekać do momentu rozpuszczenia ser. Podzielić na porcje.
Region:  Kuchnia meksykańska
Sposób przygotowania:  Zapiekane
Przepis czytano już 13572 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin