przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Łosoś z grilla

Poziom: łatwy
Czas: 120 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 1/2 kg łosoś
- 2 łyżeczki masła
- 1 cytryna
- świeża bazylia
- przyprawy do ryb

Opis przygotowania:
Łososia myjemy i posypujemy przyprawami do ryb, bazylią oraz skrapiamy cytryną (1/2). Wstawiamy do lodówki na 3 godziny. Następnie kładziemy na łososia masło - w kilku miejscach po pół łyżeczki do herbaty i tak przygotowaną rybkę wkładnamy do rękawa. Piecyk rozgrzewamy do 180 stopni a nastepnie pieczemy łososia około 20 min.
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 8681 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin