przepisy kulinarne
  
Zapomniaem hasa





Łosoś z grilla

Poziom: atwy
Czas: 120 min.
Gosw: 0
Ocena: 0.00
Skadniki:
- 1/2 kg łosoś
- 2 łyżeczki masła
- 1 cytryna
- świeża bazylia
- przyprawy do ryb

Opis przygotowania:
Łososia myjemy i posypujemy przyprawami do ryb, bazylią oraz skrapiamy cytryną (1/2). Wstawiamy do lodówki na 3 godziny. Następnie kładziemy na łososia masło - w kilku miejscach po pół łyżeczki do herbaty i tak przygotowaną rybkę wkładnamy do rękawa. Piecyk rozgrzewamy do 180 stopni a nastepnie pieczemy łososia około 20 min.
Sposb przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano ju 8867 razy.
 dodaj swoje zdjcie tej potrawy (zdj: 0)
 napisz swj komentarz (wpisw: 0)

















strona gwna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin