przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Barszcz czerwony (bezmięsny)

Poziom: ¶redni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
1 kg burakĂłw
włoszczyzna
kilka suszonych grzybĂłw
sok z cytryny
sĂłl pieprz

Opis przygotowania:
Grzyby ugotować, wyjąć. W tym samym wywarze ugotować włoszczyznę. Następnie wszystko ostudzić. Grzyby i włoszczyznę umyć. Oddzielnie ugotować pokrojone buraki. Dodać sól i sok z cytryny, odcedzić. Później połączyć wywary i przyprawić. Podawać z dodatkiem jajka lub uszek z grzybami.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 5299 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)

















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin