przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Boczniaki smażone

Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 3
Ocena: 3.33
Składniki:
- boczniaki - 50 dag
- cebula - 1 szt.
- olej - 5 łyżek
- sól
- pieprz

Opis przygotowania:
Cebulę obrać, posiekać i usmażyć na oleju. Boczniaki umyć, osuszyć, dodać do cebuli, smażyć, aż się zrumienią. Przyprawić solą i pieprzem.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 8812 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin