przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Boczniaki w sosie cytrynowo-czosnkowym

Poziom: łatwy
Czas: 10 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 600 g boczniaków
- 6 łyżek oleju
- 4 łyżki soku z cytryny
- 2 ząbki czosnku
- sól, pieprz

Opis przygotowania:
Olej wymieszać z sokiem z cytryny, zmiażdżonym czosnkiem, solą i pieprzem. Odłożyć 2 łyżki. Grzyby umyć, posmarować miksturą przypraw i oleju. Piec na grillu z każdej strony po 3 min. Przed końcem smażenie grzyby posmarować jeszcze raz olejem. Podawać z sosem.
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 4933 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin