przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Boczniaki z serem

Poziom: b. łatwy
Głosów: 2
Ocena: 4.00
Składniki:
- 200 g kapeluszy boczniaka
- 1 cebula
- 2 łyżki pokrojonej cebuli
- 3 łyżki masła
- 2 szklanko pokrojonej w kostkę bułki
- 0.5 szklanki rozdrobnionej naci pietruszki
- sól, pieprz
- 0.5 szklanki tartego sera

Opis przygotowania:
Kapelusze umyć i ułożyć na wysmarowanej patelni wierzchem do góry. Posolić, popieprzyć, dodać cebulę i zieleninę. Ogrzewać przez 1 min. Bułkę podgrzać na gorącej patelni wysmarowanej masłem i smażyć przez 2 min. Posypać serem i przełożyć na grzyby.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 5278 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin