przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Bulion z warzyw

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
10 dkg oczyszczonej włoszczyzny bez kapusty,
zielony koperek lub kminek,
sól,
1/4 l wrzącej wody.

Opis przygotowania:
Włoszczyznę drobno pokrajać w cienkie paseczki, zalać wrzącą wodą i pod przykryciem szybko ugotować (ok. 20 min.). Miękkie warzywa przecedzić, Odcisnąć. Wywar posolić, wyłożyć dla aromatu drobno pokrajany koperek, w zimie dodać szczyptę zmiażdżonego kminku.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 5935 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin