| Chlebki z tuńczykiem | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średni Głosów: 1Ocena: 5.00
- 1 mała główka sałaty
 - 3 pomidory
 - 2 małe cebule
 - 1 puszka (185 ml) tuńczyka w sosie własnym
 - sól
 - 1 płaski okrągły chlebek
 - 5 dag majonezu
 - pieprz
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Liście sałaty porwać na mniejsze kawałki.
 Pomidory umyć, pokroić w plasterki. Obrać cebulę, podzielić na cząstki.
 Tuńczyka osączyć.
 Chlebek podzielić  na 6  części, rozciąć tak, aby w każdej powstała kieszeń. W środku posmarować majonezem.
 Napełnić składnikami, posypać solą i pieprzem.
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  termar | 
	| Przepis czytano już 10521 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |