Chlebki z tuńczykiem |
|
Poziom: średni Głosów: 1 Ocena: 5.00 Składniki: - 1 mała główka sałaty
- 3 pomidory
- 2 małe cebule
- 1 puszka (185 ml) tuńczyka w sosie własnym
- sól
- 1 płaski okrągły chlebek
- 5 dag majonezu
- pieprz
|
Opis przygotowania: Liście sałaty porwać na mniejsze kawałki.
Pomidory umyć, pokroić w plasterki. Obrać cebulę, podzielić na cząstki.
Tuńczyka osączyć.
Chlebek podzielić na 6 części, rozciąć tak, aby w każdej powstała kieszeń. W środku posmarować majonezem.
Napełnić składnikami, posypać solą i pieprzem. |
|
|
Przepis został dodany przez: termar |
Przepis czytano już 9709 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |