| Ciastka francuskie z serem * | 
	|  | 
		| Składniki: Poziom:
  b. łatwyCzas:  40 min.Porcji:  ok.10Głosów: 0Ocena: 0.00
roztrzepane jajko - 1 sztuka
 ciasto francuskie - 1 sztuka
 rodzynki - 100 gramów
 mielony ser biały - 250 gramów
 cukier - 4 łyżki
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Ciasto francuskie rozwiń na stolnicy- rozsmaruj ser biały, posyp cukrem i rodzynkami.
 Ciasto zwiń w rulon i pokrój w 2 cm kawałki
 Połóż na blachę wyłożoną papierem, posmaruj roztrzepanym jajkiem i posyp troszkę cukrem. Piec 20 minut w temp. 195 stopni
 | 
	|  | 
	| Sposób przygotowania:  Pieczone | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  adam | 
	| Przepis czytano już 4856 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |