Ciwpapcici julgoskie |
|
Poziom: średni Czas: 5 min. Porcji: 2 Głosów: 8 Ocena: 4.00 Składniki: - 300 gram mięsa mielonego (najlepiej wołowiny)
- 2 łyżki mąki typ 405
- 2 łyżki wody
- 2 ząbki czosnku
- 1 cebula
- sól
- pieprz
- papryka w proszku
|
Opis przygotowania: Cebulę potrzeć na tarce. Czosnek przecisnąć przez praskę. dodać mąkę, wodę, mięso, sól, pieprz paprykę i odstawić na 5 godzi i upiec na grillu lub na patelni. |
|
Sposób przygotowania: Grillowane |
|
Przepis został dodany przez: colin2911 |
Przepis czytano już 6361 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |