Devolaj |
|
Poziom: łatwy Czas: 30 min. Porcji: 4 Głosów: 3 Ocena: 3.67 Składniki: - pierś z kurczaka
- masło
- pietruszka
- olej
- ser do dekoracji
- przyprawa do drobiu
|
Opis przygotowania: Pierś oczyścić, zrobić z niej małe kawałki jak płaskie na schabowe. Tłucz tłuczkiem na jak najmniejsze płaty i posypać przyprawą do drobiu następnie dodać masło i zawinąć je połączone z pietruszką. Smażyć najlepiej w frytkownicy na złoty kolor. Podawać ciepłe najlepiej jeszcze z potartym serem. |
|
Opis / Uwagi: bardzo dobre |
|
Sposób przygotowania: Smażone |
|
Przepis został dodany przez: kucharzyk17 |
Przepis czytano już 15549 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |