przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Farsz na uszka

Poziom: łatwy
Głosów: 6
Ocena: 4.33
Składniki:
Grzyby ugotowane w zupie,
cebula,
łyżka masła,
łyżka tartej bułki,
jajko,
sól,
pieprz.

Opis przygotowania:
Grzyby i cebulę drobno posiekać, podsmażyć na maśle, dodać tartą bułkę, jajko, przyprawić. Wymieszać
Region:  Kuchnia polska
Przepis czytano już 9426 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin