Jajka z orzechami |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 20 min. Porcji: 3 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 3 jaka
6 orzechów włoskich
3 łyżki majonezu
sól
pieprz
|
Opis przygotowania: 1.Jajka ugotuj ja twardo.Ostudź,obierz,przekrój na pół.Wyjmij żółtka.Połowę połówek orzechów odłóż do dekoracji,pozostałe posiekaj.Żółtka rozgnieć,dodaj około 2 łyżek majonezu i posiekane orzechy,wymieszaj.Przypraw solą i pieprzem.
2.Masę napełnij białka.Udekoruj majonezem i orzechami. |
|
Region: Kuchnia polska |
Sposób przygotowania: Na zimno |
|
Przepis został dodany przez: natalina4 |
Przepis czytano już 4918 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |