przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Jajka z orzechami


Poziom: b. łatwy
Czas: 20 min.
Porcji: 3
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
3 jaka
6 orzechów włoskich
3 łyżki majonezu
sól
pieprz

Opis przygotowania:
1.Jajka ugotuj ja twardo.Ostudź,obierz,przekrój na pół.Wyjmij żółtka.Połowę połówek orzechów odłóż do dekoracji,pozostałe posiekaj.Żółtka rozgnieć,dodaj około 2 łyżek majonezu i posiekane orzechy,wymieszaj.Przypraw solą i pieprzem.
2.Masę napełnij białka.Udekoruj majonezem i orzechami.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis został dodany przez:  natalina4
Przepis czytano już 2480 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin