przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Jogurtowy sos miętowy

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 3 łyżki posiekanej mięty
- 1 jogurt naturalny
- 400 g
- 1 łyżka mocnej oliwy
- 1 mały ogórek
- 2 łyżki posiekanej dymki
- sól
- pieprz
- kumin

Opis przygotowania:
Ogórek utrzeć, posolić, odstawić. Pozostałe składniki wymieszać, dodać odciśnięty ogórek, doprawić, wstawić do lodówki. Podawać do smażonych kotlecików z kalarepki, pieczonych ziemniaków, grillowanych warzyw, szczególnie buraków.
Region:  Kuchnia grecka
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 5804 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin