przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Kolorowe kulki

Poziom: łatwy
Głosów: 4
Ocena: 2.75
Składniki:
1. orzechowe:
10 dag sera żółtego
10 dag twarogu
kilka orzechów włoskich
2. ziołowe:
20 dag sera żółtego
świeże zioła
3. paprykowe:
10 dag serka topionego
papryka w proszku
4. kokosowe:
10 dag twarogu
10 dag sera pleśniowego
wiórki kokosowe

Opis przygotowania:
1. Ser żółty zetrzeć, wymieszać z twarogiem, dodać połowę zmielonych orzechów, uformować kulki, obtoczyć w pozostałych orzechach
2. Starty ser połączyć z ziołami, obtoczyć z zieleninie
3. Wymieszać oba sery, obtoczyć w papryce
4. Wymieszać ser z twarogiem i wiórkami, obtoczyć w reszcie wiórków
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 12946 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin