przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Kotlety z rusztu

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 8 kotletów bez kości
- 2 - 3 łyżki oliwy z oliwek lub oleju
- 3 - 4 łyżki soku cytrynowego
- po 0.5 łyżeczki rozmarynu i cząbru
- 1 liść laurowy
- pieprz
- sól

Opis przygotowania:
Rozbić kotlety. Posmarować kotlety przyprawami, ułożyć w słoiku i zalać oliwą. Pozostawić w chłodnym miejscu na noc. Kotlety polać sokiem cytrynowym przed położeniem na ruszt. Tak przygotowane kotlety można tez piec w silnie nagrzanym piekarniku.
Region:  Kuchnia bułgarska
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 4877 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin