|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Makaron linguine alla San Remo |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 20 min. Głosów: 1 Ocena: 5.00 Składniki: 300 g makaronu linguine (długi,wąski,płaski makaron),
50 g czarnych oliwek,
80 g pesto z rucoli conte de cesare,
40 g sera parmezan utartego,
1 łyżka oliwy z oliwek z bazylią conte de cesare,
szczypta soli.
|
Opis przygotowania: Oliwki pokroić na małe krążki, połączyć z pesto i oliwą, parmezanem i solą. Ugotować makaron i dokładnie wymieszać z przygotowanym sosem. Podawać na gorąco. |
|
Region: Kuchnia włoska | |
Przepis czytano już 10180 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
|
|
|