Makaronowa z koperkiem |
|
Poziom: średni Głosów: 1 Ocena: 2.00 Składniki: - 30-40 dag makaronu muszelki lub kółeczka
- 2 zielone ogórki pokrojone w kostkę
- 30-40 dag szynki lub innej wędliny
- 1 czerwoną i żółtą paprykę (może być konserwowa)
- 1 puszkę czerwonej fasoli (pokroić na połówki)
- 2-3 łyżki koperku (może być mrożony)
- ziarenka smaku
- pieprz
- czosnek (jak ktoś lubi)
|
Opis przygotowania: Składniki wymieszać z majonezem. Doprawić ziarenkami smaku i pieprzu (jeżeli ktoś lubi można dodać czosnku). |
|
|
Przepis został dodany przez: mlynek |
Przepis czytano już 7024 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |