| Martini - cockail | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średni Głosów: 1Ocena: 5.00
- 2/3 ilości dżinu
 - lub whisky
 - 1/3 wermutu
 - trochę wody sodowej
 - parę kropli soku cytrynowego
 - trochę otartej skórki cytrynowej
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Składniki mieszamy w mikserze około 5 sekund, rozlewamy do szklaneczek z oszronionym  brzegiem ( brzeg szklaneczki moczymy w soku cytrynowym, zanurzamy w cukrze i zamrażamy) i ozdobionych plasterkiem cytryny lub limetki
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  termar | 
	| Przepis czytano już 6740 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |