przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Masło chrzanowe

Poziom: b. łatwy
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 10 dkg masła deserowego
- sól
- 5 dkg chrzanu cukrowego

Opis przygotowania:
Chrzan opłukać, zetrzeć na tarce o drobnych okach. Masło rozetrzeć w misce, dodać chrzan, rozetrzeć, wyłożyć na talerzyk, ukształtować na prostokątny, płaski kawałek i zamrozić. Podawać do ryby z wody lub saute, do mięs po angielsku, lub użyć do
kanapek, krając na porcje po 1dkg.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 4772 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin