przepisy kulinarne
  
Zapomniaem hasa





Masło jałowcowe

Poziom: atwy
Czas: 15 min.
Porcji: 10
Gosw: 1
Ocena: 5.00
Skadniki:
- masło - 15 dag
- jagody jałowca - 8 rozgniecionych szt
- szalotka - 3 szt
- czosnek - 1 ząbek
- sok z cytryny

Opis przygotowania:
Roztopić i rozgrzać masło dodać rozgniecione owoce jałowca, posiekane szalotki i ząbek czosnku również posiekany.Podgrzewać 5 minut. Przetrzeć przez sitko, przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem, wymieszać z 1 łyżką mąki. Ostudzić.
Przepis zosta dodany przez:  termar
Przepis czytano ju 4012 razy.
 dodaj swoje zdjcie tej potrawy (zdj: 0)
 napisz swj komentarz (wpisw: 0)

















strona gwna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin