| 
		
 
 
  | 
		
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	Napój burakowo-ogórkowy |  
	 |  
		Poziom: b. łatwy Czas: 10 min. Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: - 2 szkl. kwasu burakowego 
- 50 dkg świeżych ogórków 
- 2 łyżki umytego 
- drobno posiekanego koperku 
- sól 
- 2 ząbki czosnku
 
  |  
	Opis przygotowania: Ogórki umyć, obrać cienko, zetrzeć na tarce z małymi otworami lub rozdrobnić robotem. Posolić, zmiksować z dodatkiem kwasu burakowego i drobno posiekanego czosnku, wymieszać z koperkiem, osolić do smaku. |  
	 |  
		 |  
		| Przepis czytano już 5669 razy. |  
	 |  
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
  
  
  
		
		 | 
		
										
						 
						
			 
 
 
 
  
			 
                        			
			 
		 | 
		 |