|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Napój burakowo-ogórkowy |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 10 min. Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 2 szkl. kwasu burakowego
- 50 dkg świeżych ogórków
- 2 łyżki umytego
- drobno posiekanego koperku
- sól
- 2 ząbki czosnku
|
Opis przygotowania: Ogórki umyć, obrać cienko, zetrzeć na tarce z małymi otworami lub rozdrobnić robotem. Posolić, zmiksować z dodatkiem kwasu burakowego i drobno posiekanego czosnku, wymieszać z koperkiem, osolić do smaku. |
|
|
Przepis czytano już 4929 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
|
|
|