| Ogórki curry | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średni Głosów: 2Ocena: 3.00
- 2,5 kg ogórków
 - 3 średnie cebule
 - łodygę selera (natkę bez listków)
 
 Zalewa:
 - opakowanie przyprawy curry
 - opakowanie gorczycy
 - 2 szklanki wody
 - 1 szk octu
 - 1 szk cukru
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Ogórki obrać i pokroić wzdłuż.
 Cebule pokroić w plasterki i ułożyć na dnie słoików.
 Łodygę selera (natkę bez listków) również powkładać do słoików.
 
 Zalewa:
 Wszystko wsypać do garnka, wymieszać, zagotować i ok 5 min gotować, następnie wlać do słoików z ogórkami.nie odcedzać! Pasteryzować gotując ok 10 min
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  adam | 
	| Przepis czytano już 7479 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |