Panga w folii |
|
Poziom: łatwy Czas: 15 min. Porcji: 2 Głosów: 4 Ocena: 4.00 Składniki: - 250 gram pangi mrożonej
- 1 jajko
- bułka tarta
- sól
- olej do smażenia
- masło z przyprawami lub czosnkiem
|
Opis przygotowania: Pangę najlepiej pół zamrożoną posolić, obtoczyć w jajku i bułce tartej. Rozgrzać olej i upiec ją na patelni. Upieczoną położyć na foli na wierzy, włożyć odrobinę masła. Zawiniętą rybę zapiec w piekarniku 150 stopni około 10-15 minutek. |
|
Opis / Uwagi: Najlepiej ryba smakuje z roustis i pomidorkami z patelni ! |
|
Sposób przygotowania: Smażone |
|
Przepis został dodany przez: colin2911 |
Przepis czytano już 5105 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |