przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pasta jajeczna z pomidorami

Poziom: b. łatwy
Czas: 30 min.
Głosów: 5
Ocena: 3.00
Składniki:
4 jajka
2 pomidory
łyżka koncentratu
4 łyżki gęstej śmietany / majonezu
mielona ostra papryka
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Jajko ugotować na twardo, drobno posiekać. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, miąższ pokroić. Wymieszać wszystkie składniki, przyprawić.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 8753 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin