przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pasta sojowa

Poziom: b. łatwy
Czas: ponad 2 godz.
Głosów: 2
Ocena: 4.00
Składniki:
25 dag soi
jajko
3-4 łyżki przecieru pomidorowego
mielona ostra papryka
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Soję zalać wodą, zostawić na 12 h, odcedzić, zalać świeżą wodą i ugotować. Zmielić, dodać jajko ugotowane na twardo. Utrzeć z przyprawami i pastą pomidorową.
Przepis czytano już 7433 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin