przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pasta z jajek i pomidorów

Poziom: b. łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 1 jajko
- 20 g masła roślinnego
- 100 g pomidorów
- musztarda
- sól
- pieprz
- zielona pietruszka

Opis przygotowania:
Pomidor umyty pokroić, podsmażyć na patelni na odrobinie masła roślinnego i przetrzeć. Ostudzony przecier rozetrzeć z masłem roślinnym i przyprawami, dodać ugotowane i starte jajo na drobnej tarce, wymieszać. Podawać z posiekaną pietruszką.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 5153 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin