przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pierogi - farsz z sera twarogowego

Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
Ciasto na pierogi mojego przepisu.

Opis przygotowania:
Około 1 kg sera twarogowego półtłustego, mielimy w melakserze z ok. 100 ml kremówki 30%, słodzimy do smaku. Doprawiamy cukrem waniliowym, skórką cytrynową lub dodatkowo olejkiem smakowym. Do wyrobionej masy dodajemy także 3 płaskie łyżeczki budyniu śmietankowego lub waniliowego.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis został dodany przez:  adrianbogacki
Przepis czytano już 5100 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin