| 
		
 
 
  | 
		
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	Pitta po amerykańsku |  
	 |  
		Poziom: łatwy Czas: 10 min. Głosów: 2 Ocena: 3.00  Składniki: Kilka plasterków upieczonego indyka, 
kilka kawałków boczku, 
dwa plasterki sera żółtego (najlepiej cheddar, 
gouda), 
avocado, 
sałata, 
pomidor, 
2 pitty.
 
  |  
	Opis przygotowania: Rozgrzej pittę. Otwórz i włóż do pitty podane surowce, dodaj ulubiony sos. Podawaj natychmiast. |  
	 |  
	| Region:  Kuchnia amerykańska |  	 |  
		| Przepis czytano już 9428 razy. |  
	 |  
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
  
  
  
		
		 | 
		
										
						 
						
			 
 
 
 
  
			 
                        			
			 
		 | 
		 |