przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Potrawa bez nazwy, ale bardzo smaczna!

Poziom: średni
Głosów: 3
Ocena: 3.67
Składniki:
- suszone grzyby
- pierś kurczaka
- kasza gryczana
- kapusta pekińska

Opis przygotowania:
Grzyby należy umyć, namoczyć, pokroić w paski i ugotować w rondelku. Gdy zmiękną, wyjąć z rondelka i w wodzie po grzybach ugotować kaszę gryczaną. Pierś kurczaka pokroić w kostkę, przyprawić i usmażyć. Następnie w garnku dusić razem kaszę, grzyby, kurczaka i pokrojoną na kawałki kapustę pekińską - dodać sól, pieprz, zioła prowansalskie. Podawać, kiedy kapusta zmięknie. Naprawdę bardzo proste, szybkie i smaczne - smak tajemniczy - kurczak grzybowo-gryczany z posmakiem kapustki;)
Przepis został dodany przez:  mlynek
Przepis czytano już 4513 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin