| Raki gotowane | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średni Głosów: 1Ocena: 5.00
Raki,
 koperek zielony,
 pietruszka zielona,
 sól i kminek.
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Raki oczyścić dokładnie szczoteczką, opłukać pod bieżącą wodą i wrzucić (żywe) do wrzącej, osolonej wody z dodatkiem kminku i kilku gałązek pietruszki i koperku. Gotować pod przykryciem ok. 15 min. Po ugotowaniu odcedzić i ułożyć na półmisku grzbietami ku górze. Półmisek udekorować gałązkami koperku zielonego.
 | 
	|  | 
	| Sposób przygotowania:  Gotowane | 
	|  | 
		| Przepis czytano już 6245 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |