przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Ryba z jajem! na wielkanoc

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 4 filety z ryby
- 4 jaja
- koperek 2 pęczki
- 1 włoszczyzna
- liść laurowy
- ziele angielskie
- masło czosnkowe
- 2 cytryny

Opis przygotowania:
Przygotować wywar z włoszczyzny, ziela angielskiego i liścia laurowego w 3/4 litra wody. Umieścić w gotującym się wywarze filety rybne na 10 min. W tym czasie posiekać na drobno ugotowane na twardo jaja i wymieszać z posiekanym koprem. Jaja z koprem podsmażyć na maśle. Rybę wyłożyć na talerz i położyć na niej podsmażone jajo. Cytryna do ozdoby.
Przepis został dodany przez:  syladance
Przepis czytano już 5645 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin