Ryba z warzywami |
|
Poziom: średni Czas: 40 min. Porcji: 2 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - rybne filety (wg uznania)
- sól
- pieprz
- jajko
- mąka
- mrożone warzywa (mogą być na patelnię)
|
Opis przygotowania: Filety rybne nasolić i popieprzyć odstawić na 30 min.
Jajko roztrzepać.
Nasolone ryby obtoczyć w mące a następnie w jajku.
Kłaść na rozgrzany tłuszcz piec około 6-8 min.z każdej strony.
Warzywa wrzucić na rozgrzany tłuszcz i smażyć 10 min.
Rybę podawać z warzywami. |
|
Sposób przygotowania: Smażone |
|
Przepis został dodany przez: klaudyna |
Przepis czytano już 4753 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |