przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Sałatka Azteków

Poziom: średni
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 200 dag fasoli
- 200 dag kukurydzy
- 1 zielony ogórek
- 1-2 papryczki jalapeno
- pęczek szczypiorku
- 4 cebule
- 2 łyżeczki kolendry
- oliwa z oliwek
- sól, biały pieprz

Opis przygotowania:
Gotujemy fasolę i kukurydzę w osobnych garnkach. Jeżeli nie mamy czasu na gotowanie, możemy po prostu wziąć puszkę fasoli czerwonej i kukurydzy. Kroimy cebulę i ogórka w kostkę, papryczki na drobniutkie kawałki. Siekamy kolendrę. Wszytko razem mieszamy i przyprawiamy oliwą, solą i pieprzem.
Przepis został dodany przez:  kucharz
Przepis czytano już 8075 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin