przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Sałatka z winogron i czerwonej kapusty

Poziom: b. łatwy
Czas: 15 min.
Porcji: 6 - 8 osób
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 1 mała główka endywii lub sałaty
- kilka liści czerwonej kapusty
- 15 dag sera żółtego
- 1 5 dag winogron
- sos sałatkowy (dowolny)

Opis przygotowania:
Liście endywii umyć i osuszyć.
Z liści czerwonej kapusty wyciąć twarde żyłki, resztę cienko pokroić. Ser pokroić w drobną kostkę.
Winogrona umyć i wy­suszyć.
Wszystkie składniki wrzucić do salaterki, dodać wybrany sos i wymieszać.
Opis / Uwagi:
(SAŁATKI - Kuchnia polska)
Region:  Kuchnia polska
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 4533 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin