|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Szczupak po cygańsku |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 1 kg szczupaka,
15 dkg cebuli,
15 dkg ogórków konserwowych,
tłuszcz do pieczenia,
100 ml ketchupu, zielenina,
sól,
pieprz,
czosnek i musztarda do smaku.
|
Opis przygotowania: Szczupaka przygotować jak szczupaka saute. Cebulę obrać, opłukać, pokroić razem z ogórkami w paseczki, dodać do ryby razem z posiekaną zieleniną, wlać oliwę i ketchup, upiec w gorącym piekarniku, doprawić. |
|
Sposób przygotowania: Pieczone | |
Przepis czytano już 5662 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
|
|
|