przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Wędzony łosoś w śmietanie

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 50 dag wędzonego łososia
- 100 ml gęstej śmietany
- łyżka soku z cytryny
- liście sałaty
- sparzona cytryna pokrojona w plastry
- sól
- pieprz

Do dekoracji:
- jaja ugotowane na twardo

Opis przygotowania:
Najpierw ubij śmietanę z solą i sokiem cytrynowym. Kawałki łososia ułóż na talerzu na sałacie, po czym skrop je cytryną, polej przyprawioną i ubitą śmietaną oraz udekoruj koperkiem, jajkiem na twardo i krążkiem cytryny.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 8109 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin