przepisy kulinarne
  
Zapomniaem hasa





Zdrowy smak natury: Przepis na zielone kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiem


Poziom: atwy
Czas: 30 min.
Porcji: 4
Gosw: 0
Ocena: 0.00
Skadniki:
SKŁADNIKI
2 opakowania Pasty z pestkami słonecznika z ogórkiem i koperkiem Well Well
2 główki sałaty
150 g wędzonego twarogu
pęczek szczypiorku

Opis przygotowania:
CZAS PRZYGOTOWANIA 30 min LICZBA PORCJI 4 porcje

PRZYGOTOWANIE:
Sałaty myjemy, dokładnie osuszamy liście  większe dzielimy na pół. Formujemy z nich kieszonki, w które nakładamy pastę połączoną z wędzonym twarogiem. Gotowe kieszonki przewiązujemy szczypiorkiem i układamy na talerzu.

Wskazówka: Sałatę myjemy pół godziny wcześniej  zdąży wtedy osuszyć się i łatwiej uformujemy kieszonki (nie będą wyślizgiwały się z dłoni).

Porada: Do przygotowania dania wykorzystaj Pastę z pestkami słonecznika z ogórkiem i koperkiem Well Well

Gotowe! Wszystkiego Smacznego! Well-well.eu
Opis / Uwagi:
Świeże, pachnące, delikatne i wyjątkowo efektownie prezentujące się na talerzu  takie właśnie są pyszne, zielone kieszonki proponowane w poniższym przepisie. Kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiem to wspaniały przepis na śniadanie, podwieczorek lub przekąskę. Można podać je jako dodatek do dań z grilla, doskonale sprawdzą się jako przekąski imprezowe podczas spotkań z bliskimi lub przyjaciółmi.
Przepis zosta dodany przez:  mniam
Przepis czytano ju 178 razy.
 dodaj swoje zdjcie tej potrawy (zdj: 0)
 napisz swj komentarz (wpisw: 0)

















strona gwna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin