przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Zupa cebulowa

Poziom: b. łatwy
Czas: 15 min.
Porcji: 4
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
4-5 dużych cebul , 1,5 łyżka masła , kostka rosołowa ,bułka na grzanki

Opis przygotowania:
W 600 ml wody gotować z kostkę rosołową .Cebule pokroić w plastry i podsmazyć na maśłę aż będzie rumiana/gdy sie przypali zacząć od nowa/ dodac do bulionu i chwilkę pogotować okołó 5 minut , zmiksować ,doprawicsoląi świeżo zmielonym pieprzem kolorowym .
Opis / Uwagi:
cebuli nie można przypalić !
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  aniesie27
Przepis czytano już 3309 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin