| Agrestowiec | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
- biszkopt z 4 jaj
 - 0,5 kg agrestu
 - 0,5 litra wody
 - 3 budynie śmietankowe - 40g
 - 4 łyżeczki żelatyny - zalać małą ilością wody
 - 15 dag cukru
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Ugotować budyń, do gorącego dodać namoczoną żelatynę. Zimny budyń utrzeć z 1 kostką margaryny i dodać 3 żółtka. Masę wyłożyć na biszkopt, na masę ułożyć agrest i zalać 2 galaretkami agrestowymi.
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  mlynek | 
	| Przepis czytano już 8651 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |