przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Cordon Bleu burger

Poziom: łatwy
Głosów: 2
Ocena: 1.00
Składniki:
- 1/2 kg mielonego mięsa wołowego
- kilka plastrów miękkiego sera
- kilka plastrów gotowanej szynki
- sól i pieprz do smaku
- bułki hamburgerowe
- sałata lodowa
- kilka plasterków pomidora

Opis przygotowania:
Wymieszać mięso z solą i pieprzem, podzielić na dwie równe części. Z jednej części uformować hamburgery. Na hamburgerach położyć plaster sera, szynki i przykryć hamburgerami uformowanymi z drugiej części mięsa. Zalepić boki, tak by nie było widać szynki i sera. Usmażyć po 4 min. na każdej stronie. Podawać w bułce hamburgerowej z sałatą, plastrami pomidora i ketchupem.
Region:  Kuchnia amerykańska
Przepis czytano już 6498 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin