|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Dip pomidorowy |  |  |  | Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 2Ocena: 2.00
- 1 szkl. gęstego przecieru (ale nie koncentratu) pomidorowego
 - 0.5 szkl. majonezu
 - 2/3 szkl. śmietany 12%
 - po łyżeczce sproszkowanej ostrej i słodkiej papryki
 - łyżka posiekanej natki pietruszki
 
 
 |  | Opis przygotowania: Przecier pomidorowy połączyć z majonezem, wlać śmietanę, przyprawić papryką, bardzo starannie wymieszać lub zmiksować, dodać natkę.
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 5821 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |